Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilta Tunturipuro, 16 v. 
Hoitohevonen  Saku Aloittanut hoitamisen  30.4.2019
Tallipisteet  0 tp Varat  0 v€
Hoitanut viimeksi  0.0.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Ilta on hiljainen, suorastaan ujo nuori lappalainen, joka muutti vastikään lukion perässä etelään ihan yksin. Mitenkään hirveän tuttavallinen Ilta ei ensimetreillä ole, vaan introvertti yleensä istuskelee jossakin takanurkassa posket helottaen, ja odotellen, että joku muu kehtaisi nuorukaista lähestyä, ettei tytön itse tarvitsisi mennä ujosti änkyttelemään tervehdyksiä. Ilta ei myöskään osaa oikeastaan sanoa ei, ja monesti Ilta kiskotaankin ystäviensä toimesta sitten vaikka ja mihin, aina öisistä hiippailuista villiin vesisotasiin. Hiljaisen ja mukanaan vedettävän kuoren alta löytyy kuitenkin jopa ihan superpuhelias lapinneito, joka tykkää harakan lailla kiiltävästä ja harrastaa joogaa ratsastuksen ohella.

Ilta on ulkonäötään aika tiivistettynä lyhyt. Se nyt tulee aina ihmisillä ensimmäisenä mieleen lappalaisesta - eihän tytöllä ole pituutta 152cm enempää, eikä ole tulossakaan. Ilta meneekin pituuden että painon puolesta ihan poniratsastajasta, joka ei sinänsä kyllä itse blondia harmita, ainakaan hirveästi. Muita tuntomerkkejä ovat tietenkin jo mainitut pellavat, vienosti kihartuvat kutrit olkapäämitoissa, hunajankeltaiset silmät sekä harvinaisen kalpea olemus. Monesti Iltan vaatevarastosta vitsaillaan - omistaakohan tyttö edes muuta kuin pari kokoa liian suuria huppareita? Ratsastushousuihin ja nilkkasaappaisiin yhdistettynä Ilta onkin hieman huvittava, mutta suloinen ilmestys kirkkaine silmineen. 

Iltan ratsastusharrastus on ollut aikamoista humpuuttelua maastossa äidin vanhalla suomenhevosruunalla, sekä lapsuudessa otettuja alkeistunteja, ja rehellisesti sanottuna, Ilta on itse ihan tyytyväinen tasoonsa. Lappalainen halajaakin maastoon tilaisuuden tullessa, vaikka sinänsä blondista saisi varmasti ihan kevyesti helpon tason kouluratsastajankin, onhan tytöllä hellät kädet ja istunta kohdillaan. 
Muihin tytön harrastuksiin kuuluu joogatunnit, joilla Ilta pyörähtää kaksi kertaa viikossa, sekä juokseminen ihan lähinnä harrasteena. Myös leipominen on lähellä lapintytön sydäntä - kannattaa puhua kiltisti Iltalle, saattaapa tyttö joskus tuoda muffinsseja vaikka tallille asti!
 

Ratsastuskokemus

 Kokemus karttuu ratsastustunneilla käymällä.

Kouluratsastus

Alkeistaso
                   

Esteratsastus

Alkeistaso
                   

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 

 

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com