Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Axel Ahovaara, 22 v. 
Oma hevonen  Malva Aloittanut tallilla  25.2.2019
Tallipisteet  6,5 tp Varat  6,5 v€
Hoitanut viimeksi  27.2.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Kahdenkymmenenkahden ikään ehtinyt Axel saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa etäiseltä ja välinpitämättömältä ehkä jopa kylmältä ihmiseltä. Todellisuudessa mies vain lämpenee hitaasti uusille ihmisille ja vaatii aikaa, että Axelin todelliseen persoonaan pääsee tutustumaan. Mies tunnetaan yleisesti pikkutarkkana perfektionistina, joka hioo jokaisen yksityiskohdan huippuunsa päämäärätietoisella matkallaan kohti tavoitteitaan. Axel on kunnianhimoinen suorittaja, jonka voit aina luottaa tekevän työnsä huolella ja juuri niin kuin on sovittu. Perfektionismistaan johtuen hän on myös kriittinen itseään kohtaan ja ottaakin itsensä toisinaan hieman liian vakavasti eikä oikein osaa nauraa itselleen. Mieheen tutustuminen vaatii siis aikaa, mutta jos saat jään murrettua paljastuu määrätietoisen perfektionistin ja pikkutarkan suorittajan takaa empaattinen ja lämmin ihminen, joka on aina valmiina kuuntelemaan toisten murheita. Tuttujen seurassa mies viihtyy hyvin ja paljastaa itsestään myös huumorintajuisen ja heittäytyvän puolensa. Axelista on mahdollista saada lämminhenkinen ystävä, joka ei takuulla jätä pulaan, mutta jolta myös löytyy se rennompi ja heittäytyvämpi puoli.

Ulkonäöltään mies on 179 senttiä pitkä pörröpää. Ei mikään pulkannaru, muttei erityisen bodattukaan tapaus. Axelin tunnistaa vakavailmeisistä kalpeista kasvoista ja aavistuksen surullisista silmistä. Vaaleanruskeat aina hieman sekaisin olevat hiukset ovat myös hyvä tuntomerkki. Pukeutumisessaan mies ei noudata tiettyä linjaa, mutta verkkareita ja t-paitaa et hänen päällään tule näkemään. Axel pukeutuu siististi ja viimeisen päälle huolitellusti usein esimerkiksi poolokauluksisiin paitoihin, farkkuihin tai nahkatakkiin. Maanläheiset värit ovat miehen suosiossa myös pukeutumisessa.

Hevosen selässä Axel on kuin kotonaan. Pohjimmiltaan mies on esteratsastaja ja hänestä onkin kehittynyt vuosien saatossa tasainen ja rauhallinen ratsastaja, joka pyrkii ratsastamaan aina eleettömästi ja huomaamattomilla avuilla hevosta kuunnellen. Mies ratsasti ensimmäisen kerran 6 vuotiaana joidenkin kissanristiäisten ponitalutuksessa ja siitä matka jatkuikin nopeasti ratsastuskoulun alkeistunneille. Hevosten parissa hän on pysynyt järkähtämättömästi siitä asti ja opiskelikin itsensä hevosen hoitajaksi työskennellen Lontoossa muutaman vuoden. Tällä hetkellä hän toimii kuitenkin paikallisen kirjaston palveluksessa, koettuaan hevosenhoitajan työn liian hektiseksi ja stressaavaksi itselleen.

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Helppo C:1
                   

Kouluratsastus

Helppo C:1
                 

 

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com