Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Silva Kairovuo, 24  v. 
Oma hevonen  Remu Aloittanut tallilla  25.2.2019
Tallipisteet  0 tp Varat  0 v€
Hoitanut viimeksi  -     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Silva Kairovuo on 24-vuotias lyhyt, luonnonkiharat hiukset omaava nuori nainen. Vaikka Silva onkin vain 156 cm pitkä, ei hänen etsimisessään kulu kovin kauan tämän heleän naurun ja iloisen äänen kuuluessa jostain suunnasta. Useimpinä päivinä hyvinkin aurinkoinen ja iloinen ihminen, mutta välillä on päiviä kun muutoin puhelias nainen on mieluummin hiljaa ja omissa oloissaan. Hevosten kanssa Silva on ollut tekemisissä pienestä pitäen, aloittaen naapurin työhevosilla ja ennen Remun ostamista väliin on mahtunut niin vuokraponeja kuin ratsastuskoulun tunneilla käymistäkin. Enemmän kouluratsastaja pienen rimakauhun vuoksi, mutta suostuu toisinaan hyppimään matalia esteitä. Perehtynyt myös lännenratsastukseen aiemmin Susikalliossa hevosineen olleen veljensä kautta.

Silva opiskelee tällä hetkellä vielä Tampereen yliopistossa sekä työskentelee pienessä tilitoimistossa Ersolan ja Tampereen puolivälissä. Alunperin Silva on kotoisin Lapista ja sukujuuriltaan myös saamelainen, vaikka ei ihan täydellisesti enää nykyään saamen kieltä hallitsekaan. Löysi Susikallioon siellä aiemmin pyörineen veljensä, Tanelin, avulla vaikka ajattelikin ensin, että ei lähde ratsastuskoululle.

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Alkeis
                   

Kouluratsastus

Alkeis
                   

 

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com