Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Sara Leiviskä, 18 v. 
Oma hevonen  Cessi Aloittanut tallilla  25.2.2019
Tallipisteet  3,5 tp Varat  3,5 v€
Hoitanut viimeksi  26.2.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Sara saattaa vaikuttaa alkuun hieman ylimieliseltä, mutta ehkä vähän kovan ulkokuoren alta paljastuu kuitenkin kaikille ystävällinen ja avulias hevostyttö, joka ei todellakaan epäröi tarttua talikkoon. Saralla onkin työmoraali kohdillaan, eikä tämä koskaan kieltäydy hevoshommista ilman erittäin hyvää syytä. Sara on ehkä aavistuksen ujo, etenkin hevostallien ulkopuolella. Tutussa porukassa nuori nainen on kuitenkin sieltä äänekkäimmästä päästä eikä aina ajattele kunnolla mitä sanoo, joten saattaa puhua hieman ohi suunsa ja hävetä sanomisiaan myöhemmin. Hän ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita pahaa sanomisillaan. Harvoin Sara myöskään tosissaan suuttuu kenellekään ja mikäli suuttuu, on hän nopeasti lepyteltävissä - tai ainakin välit on korjattavissa, vaikka loukkaus olisikin ollut paha.

Ratsastajana Sara on perusrauhallinen. Toki hermo on tiukalla jos joku ei onnistukaan, mutta nuori nainen osaa ottaa harrastuksensa myös huumorilla, vaikka kilparatsastaja onkin. Vaikka se hermo tiukalla olisikin, niin hevoseen hän ei sitä kohdista missään tapauksessa, vaan mielummin kävelee hetken pitkällä ohjalla tai lopettaa koko ratsastamisen siltä päivältä. Saralla on ehkä aavistuksen kova käsi ja muutenkin paha tapa ratsastaa paljon pelkästään kädellä ja jalalla, kun istuntaakin voisi käyttää.

Sara opiskelee Ypäjällä hevosenhoitajaksi kaksoistutkinnolla suuntautuen hevoskasvatukseen ja Ersolaanhän tuli työssäoppipaikan perässä.

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Helppo C:1
                   

Kouluratsastus

Helppo C:1
                   

 

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com