Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Luka Salonen, 22  v. 
Oma hevonen  Venni Aloittanut tallilla  25.2.2019
Tallipisteet  3,5 tp Varat  3,5 v€
Hoitanut viimeksi  25.2.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Luka Salonen on 22-vuotias nuori mies. Pituutta häneltä löytyy 186 senttiä ja hiukset ovat vaaleanruskeat. Luka on painottunut enemmän esteratsastukseen, mutta haaveilee kenttäratsastuksesta ja harjoitteleekin sitä silmällä pitäen hevosensa kanssa. Miehellä on ollut aina oma hevonen elämänsä aikana, sillä ratsastuskoulun tuntilaisena olo ei houkutellut Lukaa ja miehen äiti on hevosihmisiä.

Tallin ulkopuolella miehen elämä on yksi sekasotku. Luka on vähän sellainen hällä väliä muun elämänsä suhteen, milloin tämä on riehumassa kavereidensa kanssa ja milloin tötöilemässä jotain muuta. Luka on töissä paikallisella autokorjaamolla, jossa tämä viihtyy oikein hyvin. Miehen vanhemmat ovat eronneet ja hänellä on isoveli sekä pikkusisko.

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Helppo C:1
                   

Kouluratsastus

Helppo C:1
                   

 

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com