Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chaiya "Chai" Lindh, 17  v. 
Hoitohevonen   Harald Aloittanut hoitamisen  23.2.2019
Tallipisteet  0 tp Varat  0 v€
Hoitanut viimeksi   -     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Kutsu Chaiksi, niin olet turvassa! Tämä 17-vuotias, suomalais-thaimaalainen pojankloppi omaa nimensä kaltaisen, varsin veikeän persoonan, joka epäilemättä saisi tallin tuppisuunkin nauramaan. Hänen huumorintajunsa on rajaton, samoten hänen rohkeutensa sosiaalisissa tilanteissa. Vaikka Chai on positiivinen ja reipas, on hänellä kenties viallinen suodatin aivojen ja suun välillä, minkä ansiosta poika saattaa helposti joutua ei-niin-miellyttäviin tilanteisiin. Hän on kuitenkin myös taitava suustaan, ja osaa puhua ihmisiä ympäri – päästä pälkähästä kuin koira veräjästä.

Pahaa Chai ei koskaan tarkoita, mutta ei siedä negatiivisia viboja välittäviä ihmisiä. Hän ei myöskään tarkoituksellaan haasta riitaa tai soita suutaan, vaan yleensä karkaa epämukavista tilanteista vähin sanoin. Poika ei osaa vihata tai olla ilkeä tahallaan, vaan uskoo optimistina siihen, että jokaisesta löytyy ainakin pieni ripe hyvää.

Ulkonäöltään tämä eloisa nuorimies muistuttaa tavallista teinipoikaa, mutta omaa jo melkoisen maskuliiniset, kulmikkaat kasvot, joilta hän ajaa säännöllisesti "amisviiksensä" pois. Tummat, hieman laineikkaat hiukset koristavat hänen päätään, ja otsan alta löytyy voimakkaat – ja vähän väliä äidin nyppimät – kulmakarvat. Muun värityksensä mukaan pojan ripsetkin ovat tummat, ja usean tytön kadehtimat. Silmät Chailla ovat tummanruskeat. Hän ei, tosiaan, muistuta lainkaan tavallista suomalaista Jaakoppia, vaan edustaa sukunsa thaimaalaista verta tummine hiuksineen ja aasialaisine kasvonpiirteineen. Pituudella häntä ei ole kuitenkaan siunattu; poikarukka on jäänyt sentin mittaiseksi. Jospa se kasvupyrähdys tekisi comebackin kahta kauheampana...

Hevosten parissa Chai on pyörinyt syntymästään lähtien; pojan isän puolen suku on täynnä hevoshulluja. Hänen perhe on myös melko rikas omistamansa kilpahevosten tuontiyrityksen ansiosta, vaikkei poika ei ole koskaan ollut rahasta kiinnostunutkaan. Hänelle tärkeintä on hevoset, ja tietenkin ratsastus. Chai on tasokas ja taitava ratsastaja, jonka periaatteet ovat erittäin hevosystävällisiä. Hän ei siedä kovakouraisuutta tai aggressiivisuutta – päinvastoin. Poika on hyvin luonnonläheinen, täten hevostenkin parissa ystävällinen ja ajattelevainen.

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Alkeis
                   

Kouluratsastus

Alkeis
                   

 

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2019 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com