Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ronja Mahlamäki, 18 v. 
Hoitohevonen  Panu Aloittanut hoitamisen  23.2.2019
Tallipisteet  29,5 tp Varat  29,5 v€
Hoitanut viimeksi  3.3.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Ronja Mahlamäki on 18-vuotias lämminsydäminen hevostyttö, joka suorastaan huokuu halua auttaa muita. Perusluonteeltaan hän on empaattinen, lempeä pohdiskelija ja naapurin runotyttö, mutta Ronjassa on myös hieman perfektionistin ja kontrollifriikin vikaa, eikä sekaannuksilta vältytä, kun tyttö tohtoroisi mielellään kaikkien huolia ja murheita, yrittäen samanaikaisesti kumartaa joka suuntaan. Ronja on kiltti ja lojaali ystävä, joka haluaa tulla kaikkien kanssa juttuun ja olla aina valmis jakamaan elämän ilot ja surut läheistensä kanssa.

Ratsastusta Ronja on harrastanut 10-vuotiaasta lähtien, ja tasoltaan hän on jossakin helpon B:n ja A:n välimaastossa. Harrastuksen suhteen tyttö on pitkälti kaikkiruokainen ja nauttii täysin rinnoin kaikesta hevosten kanssa olosta aina päivittäisestä harjailusta esteratsastukseen ja maastakäsittelyyn saakka. Ronjalle tärkeintä on hevosten hyvinvointi, mutta itselleen hän tuppaa olemaan toisinaan liiankin ankara. 

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Alkeis
                   

Kouluratsastus

Alkeis
                   

 

Merkkiseinä

Muistoja

  • 10.3.2018 Susikallio 11-v katrilliesitys & Susiloikka 2019 ristikkoloikan 2. sijoittunut + 6 tp
    "Me päätimme pukeutua Punahilkaksi! Tai ehkä oikeammin, minä pukeuduin Punahilkaksi ja Panu oli vain minun uljas ratsuni, mutta tottakai ruuna hoiti pestinsä todella mallikkaasti! Ajattelin ensin pukea Panun vastaavasti sudeksi, mutta jouduin toteamaan, että se oli aivan liian suloinen siihen rooliin... Minulla oli siis ylläni hieman nukkemainen mekko ja punainen samettiviitta. Omat hiukseni olin letittänyt pitkälle letille, ja samoin Panun hännän ja harjan. Punoin letteihin vielä koristeeksi punaista silkkinauhaa, ja sitten Panulle vielä punaiset pintelit ja korvahuppu niskaan, niin söpö, punainen asumme oli valmiina! Ai niin, eikä tietenkään saa unohtaa Punahilkan koria! Sitä kannoin toisessa käsivarressani ratsastuksen ajan, ja Panu oli onneksi hyvin ymmärtäväinen asian suhteen, eikä se tuntunut edes huomaavan, että selässä roikkui ratsastajan lisäksi jotain ylimääräistä  :D "

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com