Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nora Andrews, 19 v. 
Hoitohevonen  Touho Aloittanut hoitamisen  23.2.2019
Tallipisteet  9 tp Varat  9 v€
Hoitanut viimeksi  3.3.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Englannista kotoisin oleva Nora Andrews muutti Suomeen 11-vuotiaana vanhempiensa kanssa ja taitaa nykyään suomenkielen sujuvasti, hienoisella aksentilla varustettuna. Persoonaltaan nuori nainen on ehdottomasti introvertti, jonka takia hän onnistuu usein antamaan itsestään vakavan, ehkä jopa kylmän ensivaikutelman. Ujon, uusien tuttavuuksien kanssa varautuneen ulkokuoren alla on kuitenkin yllättävän rempseä ja huuumorintajuinen persoona, mutta sen löytämiseen voi mennä paljonkin aikaa. Rauhallisella Noralla ei ole tapana menettää malttiaan helposti ja määrätietoisuutensa ansiosta hän on valmis tekemään kärsivällisesti töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Noran tunnistaa punertavan ruskeista, hieman lainehtivista olkapäille laskeutuvista hiuksista sekä merensinisistä silmistä. Naamassa on yleensä tallillakin ainakin kevyesti meikkiä, vähintään kulmakarvat on meikattu tummiksi ja silmiin on sipaistu hieman ripsiväriä. Ruumiinrakenteeltaan hän on hyvin hoikka ja pituutta on jopa 177 senttimetrin verran. Noran pukeutumistyyli painottuu lähinnä tummiin sävyihin, kuten mustaan ja tummansiniseen, kovin räväköitä sävyjä naisen päällä näkee harvoin. Usein hänen päällään voi nähdä jonkun bändipaidan tai -hupparin, talvisin luottovaate on tummansininen, karvahupullinen parkatakki.

Ratsastus ja hevoset ylipäätään ovat kuuluneet Noran elämään enemmän tai vähemmän hänen koko ikänsä ajan. Parhaimmillaan Nora on kisannut esteratsastuksessa metrin luokissa ja kouluratsastuksessa Helppo B -tasolla. Muutaman vuoden ajan harrastus on kuitenkin ollut melko epäaktiivista muun elämän viedessä mukanaan, joten taidot ovat päässeet ruostumaan, mutta nyt Susikalliolla olisi tarkoitus palata rakkaan hevosharrastuksen pariin aktiivisempana kuin koskaan. Hevosten lisäksi taide on todella lähellä Noran sydäntä - nainen rakastaa maalaamista, pianonsoittoa ja kirjoittamista, haaveena olisi joskus saada kirjoitettua ihan kokonainen romaani!

Ratsastuskokemus

Kokemus karttuu tunneilla käymällä!

Kouluratsastus

Alkeis
                   

Kouluratsastus

Alkeis
                   

 

Merkkiseinä

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 

 

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com