Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Johannes Salmijärvi, 22 v. 
Hoitohevonen  Retu Aloittanut hoitamisen  2.2.2019
Tallipisteet  0 tp Varat  0 v€
Hoitanut viimeksi  0.2.2019     
   

Päiväkirjaan 

 

Esittely

Johannes Salmijärvi on 22-vuotias nuori mies, joka on harrastanut ratsastusta 12 vuotta. 10-vuotiaana aloitettuaan, se oli kova paikka vanhemmille jotka toivoivat Johanneksesta jääkiekkoilijaa, mutta vanhemmat kuitenkin hyväksyivät pojan uuden harrastuksen. Innostus lajiin alkoi, serkkutytön syntymäpäivillä käytiin ratsastamassa vanhalla suomenhevosella. Johannes halusi päästä uudelleen ja uudelleen hevosen selkään ja siitä se lähti. Eniten Johannes pitää maastoilusta. 

Luonteeltaan Johannes on melko huumorintajuinen ja ystävällinen. Ei ole ketään ketä hän ei auttaisi, oli kyse sitten läksyistä tarhan korjaamiseen. 
 

Ratsastuskokemus

 Kokemus karttuu ratsastustunneilla käymällä.

Kouluratsastus

Alkeistaso
                   

Esteratsastus

Alkeistaso
                   

Merkkiseinä

Merkkejä saa mm. ekstroista, tietyistä tasotehtävistä sekä tapahtumista! 

Varustelaatikko

Varusteita voi ostaa Equestrian Prosta ansaitsemillaan tallipisteillä (1 tp = 1 v€), ja voittaa esimerkiksi tallikisojen palkintona!

 

 

 

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com