Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Artemis DK eli Art
Syntynyt  23.7.2001 Väri   Tiikerinkirjava
Rotu  Knabstrup Säkäkorkeus  142 cm
Sukupuoli  Ruuna Osaaminen  KO: Helppo A RE: 80 cm
Isä  Awian DK Emä  Justine
Omistaja  RK Susikallio Kasvattaja  Kolla Lånberg, Tanska
Hoitaja  Artilla ei vielä ole hoitajaa!    
   

       

Maine

Peppi Pitkätossu-heppa, joka aiheuttaa aina yhtä paljon hämmennystä ja naurunremakoita minne ikinä meneekään. Art naurattaa katsojia nostamalla ylähuultaan hullunkurisiin ilmeisiin ja keksimällä jekkuja ratsastajan harmiksi. Onneksi kokeneemmat ratsastajat tietävät varautua ponin temppuihin - tosin aina välillä Art onnistuu huiputtumaan heitäkin!

Luonne

Kekseliäs ruuna tietää, miten pääsee vapauteen tilanteesta kuin tilanteesta, eikä mitkään aidat tai ovet sitä pidättele. Ruuna avaa näppärästi karsinansa lukot. Art osaa kuitenkin aina hurmata hoitajansa kihnuttamalla häntä harjaamisen aikana tai nuolemalla kasvot putipuhtaiksi. Onneksi ruuna osaa olla suloinen, sillä pahoja tapoja tiikerinkirjavalta ponilta kyllä löytyy. Riimunnarusta taluttaessa se esimerkiksi nojautuu taluttajaansa. Osaapa Art myös avata hoitajansa takin vetoketjun! Ruuna rakastaa leikkiä, eikä sillä ole niin väliä, mitä se suuhunsa saa.

Esiintymistä rakastava ruuna on parhaimmillaan kouluradoilla. Art ihastuttaa pehmeillä siirtymisillä ja tasaisella laukallaan. Ruunan ravi jää helposti tikittäväksi, jos sitä ei saa ratsastettua läpi rehelliseen peräänantoon. Art ei kuitenkaan esitä vaativan tason temppuja ilman työtä - jekkuja ja ilkeilyä tosin senkin edestä. Ruunan bravuuri on täysstoppi, ja siitähän ei hevillä liikahdeta. Artin lempijekku on napata ohi kulkevan ratsukon raippa huultensa väliin tai paremman puutteessa myös katsojan pipo kelpaa varastettavaksi.

Art ei ole mikään estaratsastajan päiväuni! Ruuna on äärettömän vaikea tuoda esteelle hyvässä linjassa, ja vaikka hypyn alkuvalmistelut olisi tehty kuinka huolella, saattaa ruuna silti testata ratsastajansa kanttia kieltämällä tai tasajalkahypyllä, josta paremmatkin akrobaatit ovat pudonneet ja saaneet mustelmia muistutukseksi Artin suoranaisesta kyvyttömyydestä suoriutua estetehtävistä kunnialla. Ruuna nähdään useammin kiertävän esteen pukkipierulaukassa kuin ylittävän sen, ja silloinkin ruuna hyppää valtavalla loikalla.

Tunti-Info

  • Tunneilla perusmerkkitasolta eteenpäin.
  • Pituusraja 175 cm.

Varustus

  • musta koulusatula
  • mustat suitset remonttiturpahihnalla ja kolmipalakuolaimilla
  • aina jännesuojat kaikkiin jalkoihin
  • perusmerkki- ja c-tason tunneille voi laittaa sivuohjat

 Värit: beige ja ruskea.

Hoitajan muistilappu

  • Tuplatarkista lukot ja solmut...
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com