Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Hopscocth Z eli Touho
Syntynyt  27.02.2013 Väri   Kimo
Rotu  Zangersheide Säkäkorkeus  170 cm
Sukupuoli  Ruuna Osaaminen  KO: Helppo B RE: 100 cm
Isä  Toronto Emä  Ethen III  
Omistaja  RK Susikallio Kasvattaja  Wera Immerien, Hollanti
Hoitaja  Nora    
   

          

Maine

Touho on tallin nuorin ja samalla kokemattomin ratsu. Sillä saavat ratsastaa vain kokeneet ratsastajat, jotka samalla vievät ruunaa eteenpäin. Touhosta toivotaan Susikalliolle uutta oppilaiden esteratsua! 

Luonne

Sähläri, joka vielä tarhaan viedessä oli ehjä, mutta sieltä hakiessa saanut hoitajansa riemuksi jälleen liudan uusia naarmuja jalkoihinsa. Koheltaa koko ajan jonnekin, eikä aina muista kunnioittaa taluttajansa asettamia rajoja. Varustaessa täytyy sitoa kahdelta puolelta, ja silloinkin onnistuu kaatamaan harjapakit. Älä koskaan jätä tätä täystuhoa yksin! Kaikenlisäksi ruunalla on vallan verraton huumorintaju, se on oikea kujeiden mestari.

Ratsastaessa Touholla kestää jonkinaikaa vertyä avuille. Sillä on hiukan hitaat rattaat ja se tuntuu prosessoivan ratsastajan apuja keskivertohevosta karvanverran kauemmin. Testaa jonkin verran rajojaan uusien ratsastajien alla. Ruunan askeleet ovat keveät ja liikkeet pomppupallomaisen isot.

Esteillä Touho tuntuu kokoavan kinttunsa kasaan ja hyppää mielellään mitä ikinä eteen keksitkään laittaa. Touho on yritteliäs esturi, joka yllättävää kyllä korjaa ratsastajan virheet. Potentiaalia ponnistaa korkealle.

Tunti-Info

  • Ei aloittelijoille.
  • Tunneilla helppo C:2 eteenpäin.

Varustus

  • musta estesatula
  • mustat suitset remonttiturpahihnalla, jossa teddypehmuste, ja kolmipalakuolaimilla
  • aina jännesuojat kaikkiin jalkoihin
  • estetunneille rintaremmimartingaalit

 Värit: ruskea ja kirsikka.

Hoitajan muistilappu

  • Älä jätä Touhoa koskaan yksin!
  • Touhon harjapakissa on purkki haavasalvaa... Isommista ruhjeista ilmoitus ratsastuksenopettajalle.
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com