Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Riihen Gabrielle eli Gaby
Syntynyt  11.2.2009 Väri   Kimo 
Rotu  New forestinponi Säkäkorkeus  137 cm
Sukupuoli  Tamma Osaaminen  KO: Helppo A RE: 70 cm
Isä  Ghosthunter  Emä  Stardust 
Omistaja  RK Susikallio Kasvattaja  Riihen Ponitalli
Hoitaja  Gabylla ei vielä ole hoitajaa!    
   

 

Maine

Tallin kimoista ponitammoista Gaby on se hiljaisempi ja ujompi. Toisin kuin Primis, Gaby ei ryntää päätäpahkaa tuntemattomaan vaan tutkailee uusia asioita sopivan välimatkan päästä. Gabysta käydään tulista taistelua alkeiskurssien nimilistoilla!

Luonne

Gaby lämpenee hitaasti uusille hoitajille, ja monien mielestä se on turhan vetäyvä persoona, johon ei saa minkäänlaista kontaktia harjaillessa. Gabyhan ei edes luimi harjalle! Se vain seistä nököttää vähän poissaolevana. Tamman paremmin tuntevat kuitenkin tietävät, että tamma on vain älyttömän ujo, eikä hae ikinä itse kontaktia vieraisiin. Tuttujen ihmisten syliin se kyllä laskee siron päänsä paijailtavaksi, eikä jätä taskuja kääntämättä herkkujen toivossa. 

Gaby on alkeiskursseilla aina se pidetyin poni, jolla kaikki haluavat ratsastaa. Se on niin kiltti ja lutuinen! Gaby onkin tottunut vähän kaikkeen, se ei niin välitä vaikka korvasta kiskoisi tai pohkeet paukkaisivat kylkiä vasten holtittomasti. Kokeneempien mielestä Gaby on kovin kuoreensa vetäytyvää sorttia; sitä saa herätellä ja herkistellä avuille kyllästymiseen saakka. Ihan pienestä Gaby ei poistu mukavuusalueeltaan. Joskus maneesin nurkkaan pesiytyneet vihreät miehevät saavat tamman pysymään visusti loitolla, tai ainakin hidastamaan nurkan kohdalla. 

Estetunneilla Gaby ei sitten olekaan niin toivottu tapaus. Se kyttää ja arkailee ja hidastelee, saaden lyhythermoisimpien ratsastajien pinnat paukkumaan jo verkkaesteellä. Kuitenkin jos Gabylle jaksaa antaa aikaa ja tukea, se kyllä ylittää lopulta itsensä hypäten jopa kokonaisen radan... 

Tunti-Info

 • Gaby sopii myös aloittelijoille.
 • Ei alkeisestetunneilla.
 • Pituusraja 160 cm.
   

Varustus

 Värit: tummanvihreä ja harmaa.

 • musta koulusatula
 • mustat suitset alaturpahihnalla ja nivelkuolaimilla
 • hivutussuojat takajalkoihin 
 • pintelit etujalkoihin 

Hoitajan muistilappu

 • Gabyn karsinaan yksi kerrallaan.
 • Talliloimi aina talvisin ratsastuksen jälkeen. 
 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com