Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Henkilökunta

Viona Valera, 36 v, talliyrittäjä  & ratsastuksenopettaja

Susikallion perustaja, Viona, on se tyypillinen tallinomistaja, joka hiihtää käytävältä toiselle kahvikuppi kädessä ja puhelin korvalla, jos ei ole hautautunut toimistonsa perukoille paperipinojen alle. Mitään muuta tyypillistä Vionasta onkin sitten jo haastavampi sanoa! Piskuinen nainen on ladattu täyteen virtaa, eikä hänen tielleen halua jäädä. Oliivintumma iho on perintöä kreikkalaisilta sukujuurilta, joista huolimatta Viona puhuu täydellistä suomea. Ihan täysin suomalaisesta Viona ei kuitenkaan mene, puhuuhan nainen nopeasti ja vahvasti käsillään eläytyen. Mustat kiharat laineillein nainen ratsastaa sulavaan muotoon niin pökkelöt tuntihevoset kuin oman hevosensa. Viona on aina menossa ja ehtii harvoin istua hetkeksi juomaan kahvia muiden kanssa. Niistä hetkistä tallinomistaja nauttiikin salaa huisin paljon! Useimmiten Viona kuitenkin viilettää työkiireiden ja yh-äidin kiireestä toiseen, joten älä pahastu, vaikkei nainen ehtisi jäädäkään auttamaan satulavyön tai esittelykierrosten kanssa. 

Katri Kimohovi 43 v, talliyrittäjä  & ratsastuksenopettaja

Katri Kimohovi oli Ersolan Ratsastuskoulun omistaja, entinen Susikallion perivihollinen ja nykyinen yhtiökumppani. Melkoinen soppa! Onneksi Katri on reilu tyyppi, johon voi luottaa tukalassakin paikassa. Tosin Katri on aika sisäänpäin lämpenevää sorttia... Katrin palo ratsastukseen ja opettamiseen syttyi jo koulutyttönä, jolloin hän kisasi ponillaan Carino kaikki Ersolan seudun aluekisapokaalit yksi kerrallaan napsien. Katrin intohimo lajiin pulppuaa yhä esiin ER:n valmennuksissa ja kisareissuilla, kukaan ei halua jäädä Kimohovin jalkoihin kun kisakärpänen pääsee kunnolla vauhtiin. Perustunneilla sitä vastoin Katrin huomio saattaa kiinnittyä tallin wappiryhmään pohkeenväistöjen sijaan...  Opettajana Katri on toki kärsivällinen, joskaan ei välttämättä aina kovin kaunissanainen. Katrilla on tapana täräyttää asiat pöytään niin kuin ne on, ja siksi jotkut tallilaiset karttavat naisen tunteja viimeiseen saakka. Sanasepon varsin osuvilta sutkautuksilta ei kukaan säästy. Nuorekkaalla Katrilla ei ole omaa perhettä, mutta omien sanojensa mukaan tallitytöt (siis ne tietyt) ovat hänen perheensä.

Raimo Ekval, 53 v., tallimestari

Ekval on tallin hieman happamanoloinen tallimestari, joka silloin tällöin tuuraa myös opetushommissa. Pitkä ura kansainvälisillä radoilla on leiponut Ekvalista vähäsanaisen, teräväkatseisen ammattilaisen, joka ei suvaitse valituksen sanaa talliympäristössä, ja jonka auktoriteettiä ei kirjaimellisesti kukaan uskalla uhmata. Hevosiin päällepäin ammattimaisen viileästi suhtautuva Ekval tunnetaan kuitenkin kärkkyydestään puuttua pieniinkin epäkohtiin niin tallissa kuin tunneillakin. Vaikka Ekval vaikuttaa pintapuolisesti takakireältä ärisijältä, tarkoittaa mies kuitenkin pohjimmiltaan hyvää ja aina vain hevosten parasta. Raimo viettää suurimman osan valveillaoloajastaan tallilla, monien tallilaisten harmiksi...

Jonas Cavén, 20 v., tallityöntekijä

Jonas on hevosiin pikkusällinä hurahtanut tallityöntekijä, joka tekee ratsastuskoulun aamutallit ja viikonloput yhdessä Raimon kanssa. Jonas kuuluu lähtemättömänä osana Kimohovin sisäpiiriin, onhan tallipoika tehnyt töitä tallilla jo useamman vuoden. Jonas on oikea kiusankappale. Jos kaapistasi löytyy rakkauskirje salaiselta ihailijalta, Jonas on aivan yhtä varmasti asialla kuin silloin, kun uusien hoitajien ihmetykseksi numerot satuloissa ovat mystisesti vaihtaneet paikkaansa sattarissa. Aina Jonas ei ihan tunnu hiffaavan, että joku saattaa oikeasti ottaa tosissaan pojan tempaukset, ja sitten ollaan pulassa. Onpa tallipoika onnistunut sotkemaan tallilaisten välisiä suhteita oikein isolla kauhalla, vahingossa tietenkin. Cavénilla on kuitenkin sisäsyntyinen taito päästä pälkähästä esittämällä viattoman koiranpennun ilmettään. 

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com