Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ersolan Ratsastajat - ER

ER:n
 valmennukset
 Kisa-
kanslia

Ersolan Ratsastajat, ER, on seura lähinnä ratsastuskoulun aktiivikävijöille sekä lähialueiden ratsukoille. ER paitsi vastaa kaikista Susikalliolla järjestettävistä kilpailuista harkkatasolta seuramestaruuksiin, myös myöntää kilpailulisenssejä ja tuo yhteen samanhenkistä porukkaa. Mikä olisikaan yhdistävämpää, kuin edustaa ratsastuskoulua ER:n tummansinisessä takissa, jonka selkää koristaa oma nimi?

Kaikki Susikalliolla vakituisesti ratsastavat kuuluvat automaattisesti ER:iin, eikä erillistä jäsenhakemusta tarvitse tehdä. 

Harjoituskilpailut

Mielitkö kilparadoille? Harkkakisat ovat sinua varten! Vaikka aina sanotaankin, että kotikentällä kilpaileminen on vaikeinta, joskus harkkakisoistakin jää muistoksi ruusuke tai pari. Kysy rohkeasti hevosta ratsastuksenopettajaltasi ja ylitä itsesi harjoituskilpailuissa! Harkkakisoista saa (vaikka ruusuke jäisikin vain haaveeksi) ER:n myöntämän kilpailijalisenssin, joka on voimassa seuraavan kalenterivuoden ajan. Kilpailijalisenssi uusitaan aina harjoituskisoissa. ER järjestää harjoituskisoja koulu- ja esteratsastuksessa Susikallion tiloissa muutaman kuukauden välein, kysynnän mukaan. Huom! Kilpailijalisenssit ovat hahmo- ja lajikohtaisia.

Tallin kilpailut ja ulkopuoliset kilpailut

Ahkera tunneilla ratsastaminen, valmentautuminen ja harjoituskisoissa käyminen palkitaan! Kun kilpailijalisenssi on plakkarissa, voi suunnaksi ottaa tallin kilpailut - ja lopulta vaikka ulkopuolistenkin tallien järjestämät kilpailut! Miltä kuulostaisi kisamatka Lappiin parhaiden tallikavereiden kanssa? Entäpä kisaviikonloppu Tukholmassa? Susikalliolla kannustetaan tarttumaan mahtavintakin härkää sarvista, sillä ER:n hevosrekka starttaa ennalta sovittuihin kilpailuihin pidemmänkin matkan päähän. Valmentajamme ovat aina valmiita sitoutumaan tuleviin kisoihin valmistautumiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Vinkkaa kivoja kisoja talliporukalle!

   

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com