Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitajatoiminta

HHK Kaapit Opas Ekstrat

Susikalliolaiset ovat ratsastuskoulun sydän - heidän kommelluksensa, lentävät lauseensa ja juttunsa jäävät elämään! Hoitajia saamme kiittää Susikallion lämpimästä ilmapiiristä ja tiiviistä yhteishengestä. Susikalliolaiset pitävät aina yhtä. Meille on kaikki uudet susarilaiset aina lämpimästi tervetulleita. Rohkeasti vain mukaan liittymään talliporukkaan!  

Dear diary...

Hoitajan ikioma päiväkirja on paitsi kurkistus hoitajan ja hevosen yhteiseen aikaan, myös arvokasta tietoa henkilökunnalle - päiväkirjan avulla henkilökunta pysyy perillä, mitä kullekin hevoselle kuuluu. Jokainen hoitaja tekee päiväkirjasta omannäköisensä! Jotkut rakastavat kirjoittaa pitkiä, polveilevia kertomuksia, kun toisen mieleen on jämptit koonnit päivän tärkeimmistä tapahtumista - ja kolmannelle tallilaisten väliset suhteet ovat kaiken suola. Mausta siis päiväkirjaasi rohkeasti persoonallisilla ratkaisuilla! Tarinasta saa panostuksen, omaperäisyyden ja helppolukuisuuden mukaan 1-5 tallipistettä

Me uskomme kuitenkin kirjoittamisen vapaaehtoisuuden johtavan inspiroituneempiin tarinoihin, joten päiväkirjan kirjoittaminen on vain yksi vaihtoehto monien joukossa! Halutessaan hoitaja voi osoittaa aktiivisuutensa aivan muilla saroilla, kuten Arkistossa hahmojen välisiin suhteisiin paneutuen. Tallielämä ei aina ole joka päiväistä hevosten puunausta ja kuraisia satulavöitä, joskus suhteet muihin tallilaisiin vievät huomion aivan toisaalle... Myös ratsastustunneilla käyminen, valmentautuminen ja muuhun tallin toimintaan osallistuminen käy aktiivisuuden osoittamisesta aivan yhtä hyvin! Lisää ideoita hoitamiseen saat hoitajatasoista.

Hoitajien palkitseminen

Päiväkirjoissa julkaistuihin tarinoihin saa kommentin tallin henkilökunnalta. Pyrimme kommentoimaan tarinat kerran viikossa, joskus useamminkin. Maltathan kuitenkin odottaa kommenttia ennen uuden tarinan julkaisemista? :) Kommentin lisäksi päiväkirjamerkinnöistä saa 1-5 tallipistettä. Arkisto-tarinoista saa aina yhden pisteen, mutta niitä emme kommentoi. Toisinaan jaamme myös merkkejä piristääksemme hoitajien arkea. Hoitajille järjestetään erityisiä palkintoratsastuksia, leirejä sekä hoitajien teemapäiviä grillibileistä talliöihin kiitoksena hyvin tehdystä työstä!

Yksi tallipiste vastaa yhtä virtuaalieuroa. Hoitajat voivat ostaa ansaitsemillaan virtuaalieuroilla uusia tavaroita itselleen ja hoitohevoselleen. Tallikauppanamme toimii Equestrian Pro. Kerää haluamasi tuotteet ja lähetä kassalle tuotenimet, värit ja hinnat, niin siirrämme tuotteet kaappiisi sekä hevosen varusteisiin. Muistathan, että henkilökunta tekee isommat hankinnat, kuten satulat ja suitset! Voit kuitenkin aina ehdottaa lemppareitasi, josko henkilökunta sattuisi olemaan höllällä tuulella... 

Miten pääsen alkuun?

Kun olet löytänyt inspiroivan hevosen, pyydä sitä vapaamuotoisesti hoitohevoseksi täällä! Voit liittää jo hakemukseesi esittelyn hahmostasi, tai miettiä sen kaikessa rauhassa ja julkaista vasta myöhemmin. Hahmon suunnitelluun kannattaa kuitenkin uhrata hetki aikaa, sillä mitä paremmin hahmosi tunnet, sitä mielekkäämpää kirjoittaminen on! Muista myös, että kaikkien hoitajien ei ole pakko olla heppahulluja tyttöjä. Miltä kuulostaisikin kirjoittaa hoitajapojasta? Tai tädistä, joka taistelee hevospelkoa vastaan? Ehkä hahmosi onkin ollut Susikallion tuntiratsastaja jo vuosia, mutta saa oman hoitohevosen vasta nyt? Mielikuvituksen käyttö on enemmän kuin sallittua! :)

Tutustu tasoihin - saat niistä vinkkejä ensimmäisiin tarinoihisi. Ensimmäinen hoitotarina olisi hyvä julkaista kahden viikon kuluessa siitä, kun sinut on valittu hoitajaksi. Pääset hyvään alkuun, kun ilmoittaudut HHK:lle ja alkeiskurssille. Ja sitten ei muuta kuin tutustumaan uusiin tallikavereihin ja hoitohevoseen! 

Jäikö mieltäsi vaivaamaan jokin kysymys? Kysy rohkeasi vaikka tallin chatissa, henkilökunta pyrkii vastaamaan mahdollisimman pian. :)

Yksityiseksi?

Tällä hetkellä Susikallio tarjoaa vain eksklusiivisia tallipaikkoja pitkään mukana olleille tallilaisille sekä henkilökunnalle, karsinapaikkojen rajallisuuden vuoksi. Mikäli kysyntää kuitenkin ilmenee, voimme harkita pienen lisätallin rakentamista. :) Kaikki yksäriasiat hoidetaan tallin sähköpostissa, susikallio@gmail.com!

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com