Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Susikalliolle!

Susikallio on perinteinen ratsastuskoulu kuvitteellisen Ersolan kaupungin laitamilla, keskellä Hämeen vehreyttä ja kuitenkin lähellä suurimpia kaupunkeja. Meille on helppo tulla niin Ersolan keskustasta lähtevällä bussilla kuin vaikka huristella pääkaupunkiseudulta! Keskeinen sijaintimme takaa värikkään talliporukan - lämminhenkinen yhteisö on Susikallion aktiivisten kävijöiden yhteistyön tulos. 

Ratsastuskouluna olemme kasvaneet ja muuttuneet vuosien varrella, keränneet asiakkaiden toiveita ja pyrkineet aina toteuttamaan oppilaiden hartaimmat haaveet! Uusien tilojen myötä meillä on nyt käytössämme moderni maneesi, jossa ratsastajat nauttivat harrastuksesta hurjimmillakin keleillä. Opetamme viikon jokaisena päivänä pienissä ryhmissä sekä koulu- että esteratsastusta. Lisäksi Susikalliolla on mahdollisuus ottaa intensiivitunteja ja valmennuksia tiellä kohti huippua! 

Opetushevosten arjesta vastaa ahkerat hoitajat, joiden ansiosta rento tunnelma välittyy asiakkaillemme asti. Toki joskus hoitajien väliset suhteet paisuvat ja satulahuoneen menoon ei uskalla kukaan puuttua, mutta loppujen lopuksi jokainen löytää paikkansa Susikalliolta, jotkut jopa vuosien ajaksi. Me otamme kaikki uudet susarilaiset innolla mukaan porukkaan! 

Susikalliolle ovat tervetulleita aivan kaikki! 
<3 Susikallion väki

    

Tallin ilmoitustaulu

  • 15.3. Peruspäivittelyä, päiväkirjoihin kommentoitu ja viime viikon tuntien palautteet annettu.
  • 23.2. Tervetuloa uudet hoitajat, Chai, Nora ja Ronja! Myös Riina sai yksityispuolelle kaverin, kun Silvan upea Remu-ruuna tuotiin talliin. Tervetuloa! 
  • 22.2. Hevosten ruokintaohjeet julkaistu. Rehukaupaksemme valikoitui kattava ja inspiroiva Stjärnesands Hästeri. Tallin pihaan ajoi ensimmäinen yksityinen, tervetuloa talliin Amy & Riina! 
  • 21.2. Kevään alkeiskurssit starttaavat maaliskuun alussa! Varaa paikkasi pian :) Hoitajahaku on nyt auki!
  • 19.2. Vielä viimeiset satulat paikoilleen, maneesin sähköjen tsekkaus ja toimiston pyyhkiminen rakennuspölystä, ja talli alkaa olla valmis ottamaan ensimmäiset oppilaat ja hoitajat vastaan! Otamme mielellämme kaikenlaista palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan. :) 
  • 15.2. osa hevosistamme on jo turvallisesti kuljetettu uusiin toimitiloihin. Hevoset saavat rauhassa tutustua uusiin paikkoihin - ja tallikavereihinsa, sillä tallin mukana omistukseemme siirtyi muutama entisen Ersolan Ratsastuskoulun opetusratsu.
  • Tänne nousee Susikallion uudet sivut. Sivujen rakentaminen aloitettu 7.2. Malta odottaa vielä hetki!
Ratsastuskoulu Susikallio vOy
Ratsukkokuja 1
14350 Ersola


susikallio@gmail.com

Yhteistyössä / RK Susikallio suosittelee

   VPA - Villeihin Painottuneet 

Sivulistaus Ensemble

 

 
RK Susikallio on virtuaalitalli. Kaiken materiaalin © Susikallio ellei toisin mainittu. Saat kuvaajan esiin pitämällä hiirtä kuvan päällä. Ulkoasun kuvat © M. Lindmark, N. Lidén & kuvaaja ei halua nimeään mainittavan.  Kaikenlainen kopiointi ehdottomasti kielletty. 
 

 

 

©2020 Ratsastuskoulu Susikallio - suntuubi.com